"بنیاد سینمای آوانگارد" - چرم گردون

"بنیاد سینمای آوانگارد" - چرم گردون

دانلود فیلم های اکسپریمنتال
"بنیاد سینمای آوانگارد" - چرم گردون

"بنیاد سینمای آوانگارد" - چرم گردون

دانلود فیلم های اکسپریمنتال

مصاحبه با بنفشه ابراهیمی تهیه کننده مستقل فیلم کوتاه در هرمزگان


1- با عرض سلام. خودتان را معرفی نمائید

بنفشه ابراهیمی هستم متولد 01/01/1352 تهران

2- از چه سالی و چگونه وارد عرصه فیلمسازی شدید؟

سال 1386 با حضور در دوره یک ساله آموزش فیلمسازی در انجمن سینمای جوانان ایران دفتر بندرعباس.

3- به غیر از دوره یکساله فیلمسازی در انجمن سینمای جوان، دوره های آموزشی تخصصی دیگری را هم طی نموده اید؟

بله. دوره های کارگردانی تخصصی را در موسسه سینمایی بانو زیر نظر استاد نادر رونده گذرانده ام.

4- اولین فیلمتان را در مقام کارگردان در چه سالی تولید نمودید؟ و اینکه ایده ی شما برای ساخت این فیلم چگونه شکل گرفت ؟

اولین فیلمم را در سال 1392 به نام "هفت سین آسمانی" ساختم. این فیلم در مورد اهدا عضو می باشد. همیشه این احساس مسئولیت نسبت به انسانها همراه من بوده است. اصلی که جدای از زندگی واقعی به فیلمهای من نیز مرتبط هستند. در حقیقت من و گروه فیلمسازی،  به عواطف خودمان واکنش نشان دادیم.

5- عوامل اصلی شما برای فیلم چه کسانی بودند؟

این فیلم یک بازیگر داشت که نقش آن را خودم بازی کردم. تهیه کننده فیلم نیز محمد علی حسینی بودند. سایر عوامل فیلم هم: تصویر بردار: مسعود میرزایی، صدابردار: علی ترابی، منشی صحنه زهرا کریمی، برنامه ریز: مینا صادقی، امور فنی: عیسی اسفندی 

6- تا کنون چند فیلم را شخصا کارگردانی کرده اید؟

4 فیلم.

7- از شما به عنوان تهیه کننده مستقل فیلم کوتاه در استان هرمزگان نام می برند. انگیزه شما در حمایت از فیلمسازان فیلم کوتاه چیست؟

تنها انگیزه بنده و همسرم در این راه، وجود استعدادهای فراوان فیلم سازی در هرمزگان می باشد. که متاسفانه مورد بی مهری مسئولین قرار می گیرند. فیلمسازانی که با هزینه های بسیار اندک آثار قابل توجهی را خلق می کنند و گاها به جشن واره های داخلی و خارج از کشور هم راه می یابند. و حائز رتبه هایی هم شده اند.

8- به عنوان کارگردان یا تهیه کننده، فیلم جدیدی را در دست تولید دارید؟

بله. یک فیلم نیمه بلند که فیلمنامه آن در حال نوشتن است. و ان شالله پیش از پایان سال آنرا تولید میکنم.

9- طی این سالها پیشنهاد فیلمنامه یی برای ساخت فیلم بلند داشته اید؟ و اینکه خودتان چه میزان راغب هستید فیلم بلند بسازید؟

پیشنهاد برای فیلم بلند خیر. اما برای ساخت فیلم کوتاه داشته ام. البته شخصا علاقه بسیاری به ساخت فیلم بلند دارم، اما در حال حاضر قصد دارم با ساخت فیلم نیمه بلند تجربه کافی را به دست بیاورم. چرا که معتقد هستم ساختن فیلم بلند یک گام بسیار مهم در فیلمسازی است. که بدون داشتن تجربه و علم کافی خروجی خوبی نیز نخواهد داشت.

10- جایگاه فیلم کوتاه در هرمزگان را چگونه می بینید؟

در این چند سال اخیر که در کنار فیلمسازان هرمزگان حضور داشتم این مسئله برایم شفاف و روشن شده که اگر حمایت خوبی از فیلمسازان شود قطعا شاهد تولید آثاری فاخر در هرمزگان خواهیم بود. متاسفانه عدم حمایت موجب شده که تولیدات مخصوصا در این سال های اخیر کاهش بیاید. به طوری که فیلمسازان رغبتی همچون گذشته برای ساخت فیلم ندارند. به اینها اضافه کنید حذف بخش استانی در جشنواره فیلم و عکس اردی بهشت که موجبات آزردگی خاطر فیلمسازان استانی را فراهم آورد. چرا که فیلمسازان فیلم کوتاه تنها جایی که می توانند خودشان را نشان دهند جشنواره است.

11- پیشنهاد شما برای رونق فیلسازی در استان چیست؟ و سهم بخش خصوصی در این بین چقدر مهم است؟  

حمایت! تمامی نهادها و ارگانها باید به مسئله ورود کنند، چرا که بسیاری از این فیلمسازان جوان هستند. این درست که اداره فرهنگ و ارشاد متولی اصلی تولید فیلم است اما سازمانهای دیگری هم هستند که نام فرهنگی را یدک میکشند اما هیچگاه به طور جدی پذیرای فیلمسازان نبوده اند.

گرچه بخش دولتی با مشکل بودجه مواجه است، اما حمایت از بخش خصوصی فیلمسازی را دوباره رونق میبخشد. صد در صد بخش خصوصی می تواند راهگشا باشد. لکن بدون حمایت دولت قادر به ادامه فعالیت نخواهد بود.

معمولا مشکلات زیادی بر سر راه بخش خصوصی قرار دارد که با مرتفع شدن این موانع کمک شایانی به بدنه فیلمسازی کشور خواهد شد. و قدمهای محکمی در راه اقتصاد مقاومتی در این عرصه برداشته خواهد شد.

12- اگر حرف ناگفته ای مانده در خدمت شما هستیم

من از روزنامه مردمی ندای هرمزگان بسیار متشکر هستم که این فرصت را در اختیار بنده گذاشت تا با هنرمندان استانی صحبت کنم.

از تمامی مسئولین و تصمیم گیرندگان اصلی در استان هرمزگان تقاضا دارم واقعا بحث فیلمسازی را جدی بگیرند. چرا که استان ما در استراتژیک ترین نقطه ایران عزیزمان قرار دارد و وجود جشنواره های سطح پایین در کشورهای حوزه خلیج فارس که هیچ پیشینه و کارنامه قبولی در خصوص سینما ندارند و در پی خودنمایی و معرفی صرف به دنیا هستند- که اتفاقا موفق هم شده اند- زنگ خطری نیز برای کشور ماست. این امر تلاش ما را باید بیشتر کند تا با برگزاری جشنواره های فاخر و مستقل نام ایران به درستی بالاتر از کشورهایی قرار دهیم که دلارهای نفتی خود را به رخ میکشند.

ضمن اینکه مدیران استانی باید تعامل کافی را با اداره فرهنگ و ارشاد، انجمن سینمای جوان و حوزه هنری استان هرمزگان داشته باشند. چرا که این سه مکان خانه و مامن هنرمندان و به خصوص فیلمسازان است. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.